Wat is een kettlebell?

Een kettlebell is een Girya (Russisch).
Het is een ronde stalen kogel voorzien van een handvat. Het is de equivalent van een complete sportschool in je hand, een allround middel voor effectief trainen.
Al sinds de 18de eeuw een beproefd, uniek trainingsmiddel in Rusland. Vele krachtatleten trainen ermee en het wordt nu steeds populairder in andere delen van de wereld vanwege zijn bewezen succes en effectiviteit!
De spanning versus ontspanning balans, gecombineerd met een juiste ademhalingstechniek brengen jouw lichaam in een optimale staat van welbevinden.

In 16 privé lessen leer je de basis om daarna zelf veilig verder te trainen. De mogelijkheid bestaat om een certificaat te behalen, hiervoor dien je een examen af te leggen.

Het is een ideale methodiek voor brandweer en politie en mensen die steeds snel, krachtig en fit dienen te zijn. Haal met gemak de vereiste fitheid test door te werken met de  snatch test. Zie video. https://www.youtube.com/watch?v=PKdPUhJYpes

Ideale houdingscorrectie dmv kettlebell, voor mensen die zwaar lichamelijke arbeid verrichten. De enige echte juiste til- en bewegingstechnieken.
Groepslessen behoren ook tot de mogelijkheden, minimaal 5 en maximaal 30 personen. Prijs nader af te spreken, vanaf  150,- euro . Je  dient zelf een kettlebell mee te nemen.

Tevens is hij in te huren als “public speaker” omtrent de onderwerpen: Wat is gezondheid? Wat kun je pro-actief als bedrijf en mens doen om onze gezondheid te bevorderen? In ieder geval krijgen de deelnemers een ludiek, interactief samenzijn. Per dagdeel 800,- euro.